ŞEHRİVAN ÖZEL: YUNUS EMRE AYKAÇ

 

Van Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarında büyük değişim yapıldı.

Son zamanlarda genel sekreter yardımcılığına yapılacak olan atama ve ardından bazı daire başkanlıklarındaki değişimler ile gündeme gelen Van Büyükşehir Belediyesi'nde beklenen hamle gerçekleşti. Belediyede 4 daire başkanlığında değişikliklere gidilirken, yeni isimler yeni daire başkanlıkları görevlerine atandı. Aynı zamanda kurum içinde de bazı isimler arasında görev değişimi oldu.

 

İŞTE GÖREVDEN ALINAN İSİMLER

Büyükşehir'deki değişim 4 daire başkanlığının görevden alınmasıyla başladı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Veysel Can, Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Fazıl Kaya, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yalım Eryiğit ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Halil Barut görevden alındı.

 

ZABITAYA TUŞBA’DAN ATAMA

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığına geçici süreyle diğer daire başkanları bakması bekleniyor. Öte yandan Tuşba ve İpekyolu belediyelerinde uzun zamandır gröev alan ve Zabıta konusunda tecrübe sahibi olan Osman Sevinç ise Zabıta Daire Başkanlığına getirildi.

 

İŞTE DİĞER ATAMALAR

Öte yandan diğer isimlerin kurum içindeki atamaları ise şu şekilde gerçekleşti:

Orhan Gülaçar: İşletme ve İştiraklar Daire Başkanlığı

İsmail Güngör: Fen İşleri Daire Başkanlığı

Sinan Bağlı: Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı

Harun Tutar: Park ve Bahçeler

Mucip Güven: Makina İkmal Daire Başkanlığı

Selim Elhansu: Sağlık İşleri Daire Başkanlığı

 

Editör: TE Bilisim