Van Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından kurulan atölyede kent mobilyaları üretiliyor.

 

Üretimi yapılan kent mobilyaları kentteki park ve bahçelerde kullanılıyor. Belediyeden yapılan açıklamada Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü tarafından yeni kurulan atölyelerde çalışan belediye çalışanları, kentin mobilyalarını belediyenin imkanlarıyla ürettiği ifade edildi.

 

Üretilen ve montajı yapılan bank, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, kamelya, korkuluk, demir bariyer, demir kapı, duvar üstü çit, oyun-spor grupları, kuş yuvası gibi mobilyalar park ve bahçelerde kullanıldığı belirtilen açıklamada, üretimi ve montajı yapılan mobilyaların, belediye bütçesine katkı sağladığı açıklandı.

 

Van'ın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını belirten Park Bahçeler Daire Başkanı Harun Tutar şu ifadelere yer verdi:

 

"Park, bahçe ve caddelerin güzelleştirmesi adına yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda park, bahçe ve caddelerin ihtiyacı olan bank, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, kamelya, korkuluk gibi kent mobilyası ürünlerini kendi kurduğumuz atölyelerimizde üretiyoruz. Bu üretimler hem belediyemize maddi olarak katkı sağlıyor hem de belediyemizin iş gücünün kalitesini gösteriyor. Park Bahçeler Daire Başkanlığı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Her şey daha güzel bir Van için."

Editör: TE Bilisim