Vali İbrahim Taşyapan'ın Büyükşehir Belediye Başkan vekili olarak atanmasının ardından göreve başlayan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne flaş bir atama yapıldı. Taşyapan'ın göreve gelmesiyle birlikte genel sekreterlik görevini yürüten Mehmet Yaşar'ın yerine 1999 yılından 2015 yılına kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Mustafa Yalçın atandığı öğrenildi.

İki ayı aşkındır Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Mehmet Yaşar'ın yerine yeni bir isim genel sekreter olarak atandı. Bu sabah itibariyle atama yapılan ismin Mustafa Yalçın olduğu öğrenilirken, atama kararı kentte şaşkınlık ile karşılandı. Mehmet Yaşar'ın yerine yapılan atama büyük ses getirirken atama kararı sosyal medyanın da en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi. Atama kararı ile gözler yeni ismin kim olduğune çevrildi.

 

MUSTAFA YALÇIN KİMDİR?

Mustafa Yalçın, KASKİ Genel Müdürlüğünden sonra 1999 yılından 2015 yılına kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapmıştı. Son olarak Kay-Tur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Belediye Teftiş Kuruluna atanan Mustafa Yalçın'a flaş bir karar ile Van büyükşehir belediyesi Genel sekreterliği görevi tevdi edildi.

Editör: TE Bilisim