Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yılbaşı dolayısıyla eğlence merkezleri ve kafelerde gıda denetim yaptı.

 

Van halkının güvenliği ve sağlığı için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri yeni yıla da çalışarak girdi. Zabıta ekipleri, vatandaşların yılbaşına huzurlu girmesi için gün boyunca eğlence mekanları ve kafelerde dün gece denetimlerde bulundu. Sabahın ilk ışıklarına kadar denetimlerini sürdüren ekipler tarafından işletmelerdeki yiyecek ve içeceklerin son kullanma tarihleri titizlikle kontrol edilirken evrakları eksik iş yerlerine uyarıda bulunuldu. Yine trafik zabıta ekipleri de trafiğin daha iyi ilerleyebilmesi için Cumhuriyet, Kazım Karabekir, Sıhke ve İskele Caddelerinde çalışma yaptı.

 

Yeni yıla ekipleri ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar çalışarak giren Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç, Van halkının huzurlu bir yıl geçirmesi için geceli gündüzlü çalışacaklarını söyledi. Sevinç, “Yeni yılın tüm ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz yeni yıla çalışarak girdik. Gün boyunca kafe, lokanta ve eğlence merkezlerinde denetim yaptık. Halkın sağlığını güvenliğini bozacak hiçbir şeye müsaade edemeyiz. Yıl içerisinde de çalışmalarımız aynı kararlıkla devam edecek” dedi. 

Editör: TE Bilisim