ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - Van’ın çevreyolu hayali hakkında yeni gelişme yaşandı. Daha önce defalarca söz verilen çevreyolu için yeni bir tarih açıklandı.

 

2010 yılında ihalesi yapıldıktan sonra 8 yıl boyunca yapıldı, yapılacak denilen çevreyolu için yeni bir gelişme yaşandı. Hafta için Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin geldiği Van’da, Güçbirliği Platformu’nda çevreyolu konuşuldu. Bakan Özhaseki çevreyolu için “Başlayacağız” mesajını verdi.

 

Bu gelişmelerin ardından hafta sonu Van’da düzenlenen Ak Parti aday tanıtım programında da çevreyolule ilgili bir gelişme daha yaşandı. Aday tanıtım programında konuşan Ak Parti Van 1’inci sıra milletvekili adayı Osman Nuri Gülaçar, çevreyolu çalışmalarının seçimden sonra başlayacağını ifade etti. 2010 önce temeli atılan çevretolunun seçimden sonra başlayıp başlamayacağı ise, seçim sonrası netleşecek.

 

Aday tanıtım programında konuşan Ak Parti Van 1’inci sıra milletvekili adayı Osman Nuri Gülaçar konuşmasında çevreyoluyla ilgili şunları söyledi:

 

“Van’ımız içinde Cumhurbaşkanımızın birçok müjdesi var. Kısa zamanda Van’ın kanayan yaralarının başında gelen işsizlik problemini çözeceğiz. Bizler il başkanımız, Gülşen Hanımla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük. Seçimden hemen sonrada çevreyolumuzu başlatmış olacağız.”

Editör: TE Bilisim