VANET entegre tesislerinin hindi kesimhanesinde yaşanan talihsiz yangının ardından fabrikaya keşif ve geçmiş olsun dilekleri için giden Van Valisi Aydın Nezih Doğan’a ve yerel seçimlerin galibi olan Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Bekir Kaya ve Hatice Çoban’a VANET Fabrika Yönetimi olarak ziyarette bulundu. VANET Gıda Sanayi İç ve Dış Tic. A.Ş Genel Müdürü Zafer Özden zor zamanda kendilerini ziyaret eden ve destek veren Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ı makamında ziyaret etti. Heyet ardından da belediye başkanlarını makamında tebrik etti.

VANET BÜYÜMEK İSTİYOR!

Fabrikanın mevcut durumu, yapılan yenilik ve gelişmeleri Vali Doğan’a anlatan Fabrika Genel Müdürü Zafer Özden “Fabrikamızın Metro Holding gibi büyük bir kuruluşun bünyesinde olması bizim için büyük bir imkan. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Galip Öztürk’ün fabrikamıza sağladığı destekler sonucu, yaralarımızı kısa sürede sardık. Yapılan makine yatırımları sonucunda üretim kapasitesimiz arttı, gerek Türkiye genelinde, gerekse yurt dışı satışlarımızla geniş bir piyasaya hakim olma yolunda ciddi adımlar atmaktayız. VANET markasını ulaşabildiğimiz her yerde tanıtmak ve bölge ekonomisinde önemli bir değer haline getirmek en büyük arzumuzdur” şeklinde konuştu.

“VAN’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİN”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Valisi Aydın Nezih Doğan’da “VANET Gıda’nın Van ismini en güzel şekilde temsil ederek, Türkiye ve dış piyasalarda söz sahibi, kalitesinden ödün vermeyen güçlü bir firma olmasını temenni ettiğini belirtti.”

“VANET VAN’IN BİR DEĞERİDİR”

Heyetin bir diğer ziyareti de Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarına oldu. VANET Gıda Sanayi İç ve Dış Tic. A.Ş Genel Müdürü Zafer Özden ve Fabrika Müdürü Vekili Murat ZİKGUŞ, 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra tekrar seçilen Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ve Eş Başkan Hatice Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Burada da VANET ile ilgili bazı bilgiler veren VANET Gıda Genel Müdürü Zafer Özden fabrikanın sahip olduğu potansiyeli anlatarak “VANET Gıda Van ilinin bir değeridir. Burada yatırımlarımız devam edecek. Ayrıca istihdam sağlayarak bölge ekonomisine katkı sunmak için çok çalışıyoruz. Metro Holding bünyesinde bulunan VANET markası olarak, ulusal ve uluslar arası piyasalarda söz sahibi olmaya başladık, Türkiyenin tüm bölgelerinde artık raflardaki yerimizi aldık. Van’ın adını VANET markasını daha ileri götürmek için ciddi adımlar attık, yeni yatırımlar gerçekleştirdik.” İfadesini kullandı.

Büyük şehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ve Eş Başkan Hatice Çoban VANET gıdanın yapmış olduğu ziyaretten mennuniyetlerini dile getirerek, VANET markasının Van iline maal olmuş değerli bir marka olduğunu belirterek “İlimizin marka değerinin yükselmesi ile içinde bulunan markalarda değer kazanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak kentin sahip olduğu tüm değerleri desteklemeye ve korumaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


(TACETTİN İBALİ/ŞEHRİVAN)

Editör: TE Bilisim