25 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkulde başarılı projelere imza atan FuzulEv Van Şubesi iftarda çalışanları ve fahri temsilcileriyle bir araya geldi. 

 

ŞEHRİVAN HABER: ERDAL ERBAŞ - Bir otelde düzenlenen iftar programına FuzulEv Van Şube çalışanları, fahri temsilciler, aday müşteri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

FuzulEv Van Şube Başkanı Kerem Baynal, programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün bizim için çok özel bir gün çok özel bir iftar. Süleyman Bey bizi ziyaretiyle onurlandırdı. Bir buçuk yıldır Van’da FuzulEv ailesi olarak hizmet vermekteyiz.

 

 

Bugün yaklaşık 50 tane teslimatımızın olduğu bir süreci yaşıyoruz. Faizsiz, kredisiz, bankasız, günahsız ve masrafsız bir şekilde 50'ye yakın müşterimizi Ev ve araba sahibi yaptık. Biz istiyoruz ki bankaya giden herkes hem maddi hem manevi ağırlığa düşmeden faizsiz kredi sistemi alarak ihtiyaçlarını gidersin.”

 

FMT Birim Müdürü Süleyman Sezer, maddi külfeti az manevi hazzı geniş olan Ramazan ayında birlik beraberlik vurgusu yaptı. Sezer, “FuzulEv ailesi olarak Bizler de bu manevi iklimden istifa etmek adına Türkiye safında bütün illerimizde 5000'e yakın Fahri temsilcimizle kucaklaşıyoruz ve bu kucaklaşma programlarını iftarla birlikte gerçekleştiriyoruz.

 

 

Bugün bu programımız da 80 Ve 90’lı yıllarda bir ihtiyaçtan Doğan sistemi ortaya koyduk. 1992 yılında bir adım atıldı ve o yıldan bugüne kadar insanların faize bulaşmaması adına ve unun Anadolu'daki İmece sistemi ile bayanlarımız bunu yapar, altın günü ile beraber bir sistemi ortaya koyduk bunun adını da “Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans”  modeli adını verdik. Bu model 92 yılından bugüne kadar binlerce, on binlerce ailenin ev sahibi olmasına vesile oldu. Türkiye safında 48 tane şubemiz yüzlerce çalışanımız ve 5000'e yakın Fahri temsilcimiz ile birlikte bu çalışmaları devam ettiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 

Faiz insanları çok ciddi sıkıntıların içerisinde sokuyor diyen Sezer şöyle konuştu: “Bankadan kredi çektiğinizde sonucu hüsranla bitiyor. Bizler Tasarruf yapmak faize bulaşmadan bunu yapmak aynı zamanda birlik beraberliği sağlamak yardımlaşmayı esas alarak bu çalışmayı neticeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün burada bu heyecanı yaşamak isteyen çok değerli aday müşterilerimiz, Fahri Fahri temsilcilerimiz bulunmakta. Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans modelini aday müşterilerimize aktaracağız.”

 

 

İftar programı aday müşterilere yapılan çekilişle sona erdi.

 

Editör: TE Bilisim