ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kıerkin geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müsteşarlıkta başka bir göreve atandı. Kırekinîn yerine gelecek olan isim ise bugün belli oldu.

 

Şehrivan Gazetesi olarak ulaştığımız isim Antalya'da görev yapıyor. Kırekin'in yerine atanan o isim yakında Van'a gelip göreve başladı. Yeni müdürün bakanlık atanma yazısı da ayrıca yayınlandı.

 

ANTALYA'DAN VAN'A YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR

Kırekin'in başka göreve atanmasının ardından Van İl Milli Eğitim Müdürülüğü'ne ise Antalya'dan isim atandı. Antalya Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Van İl Milli Eğitim Müdürülüğüne atandı.

 

HASAN TEVKE KİMDİR?

1970 Yılında Antalya´da doğdu. İlköğretimi Cumhuriyet İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda tamamladı. Antalya Lisesinde orta öğrenimini tamamlayarak Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra öğretmenlik, lise idareciliği, Öğretmen Evinde Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevinde bulundu. Okul Müdürü olarak görev yaparken 2012 yılından itibaren Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 24 Ocak 2017 tarihinde Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

 

Editör: TE Bilisim