ŞEHRİVAN HABER: Van Kültür ve Dayanışma Vakfı, genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı, gerçekleştirilen genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; yönetim kurulu ve komisyon görevlendirmeleri belirlenirken, vakfın kurumsal kimliğe bürünmesi, vakıf başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ortak isteği doğrultusunda karara bağlandı. 

AĞAR: VAKFIMIZ HERKESİN YANINDA OLABİLEN BÜYÜK BİR DEĞERDİR

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ağar, gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada; Van Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetiminin yeni yönetim kurulu üyelerinin seçilmesiyle vakfın 27. Kuruluş yılında 285 üye ile geride bıraktıklarını kaydetti. Ağar, bu sürede hem vakfın üye sayısını artırmayı hem de birçoğu bir ilk olan önemli etkinlikleri sığdırmayı başarmanın gururunu yaşadıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Van Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak gerçekleştirebileceğimiz tüm projeler sadece bir vakıftan ibaret olmadığının kanıtı niteliğindedir. Vakfımız her yerde aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle herkesin yanında olabilen büyük bir değerdir. İstanbul merkezli Van Kültür ve Dayanışma Vakfı, Genel Kurul sonrası ilk yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak, yönetim kurulu ve komisyon görevlendirmelerini belirlemiştir. İlk icraatımız vakfımızın kurumsal kimliğine bürünmesini, vakıf başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ortak isteği ile karara bağlanmıştır” diye belirtti.

VAN VAKFI TARAFINDAN BELİRLENEN KOMİSYONLAR

Yönetim kurulu ve komisyon görevlendirmelerinin belirlendiğini belirten Ağar, kurulan komisyonları değinerek şunları belirtti: “Eğitim Kültür ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Komisyonu, Kadın Kolları Komisyonu, Basın ve Sosyal Medya Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Yurt Dışı İlişkiler Komisyonu, Yerel Yönetimler Komisyonu, STK ve Halkla İlişkiler komisyonu, Spor ve Vanspor Komisyonu, Gençlik Komitesi, Öğrenci Yurdu ve Burslar Komisyonu, üyelerimize ve siz değerli hemşerilerimize duyurulur” dedi.

“PEK ÇOK YENİLİĞE İMZA ATACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Ağar, son olarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Başta yönetim kurulumuz olmak üzere tüm üyelerimiz, Van Kültür ve Dayanışma Vakıflı olmanın yükümlülüklerini heyecan ve şevkle yerine getirirken, bir yandan da adeta bir sivil toplum kuruluşu gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerine özveriyle katılım sağlamak istemektedir. 2020 yılı içinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerin önümüzdeki yıl da artarak sürdürüleceğine, İstanbul merkezli Van Kültür ve Dayanışma Vakfı çatısı altında öncü ve örnek bir vakıf olarak pek çok yeniliğe imza atacağımıza yürekten inanıyorum” diye belirtti.

Editör: TE Bilisim