ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - Özel Güvelik alımı için başvuru yapmakta geç kalan Vanlı vatandaşlar, Van Valisi Zorluoğlu’na seslendi. Vatandaş mağdur olduğunu belirterek, yeniden başvuru yapılmasını istedi.

 

Okullara alınan özel güvenlik için başvuru yapan birçok Vanlı, başvur yapmakta geç kaldı. Başvurularda geç kalan vatandaş mağdur olduklarını belirterek, yeniden başvuru alınmasını talep ediyor. Gazetenize Şehrivan’a konuşan Yılmaz Günce ile Selami Pişkin, Van Valisi Murat Zorluoğlu’na seslenerek, başvuruların yeniden alınmasını ve özel güvenlik olarak çalışma istediklerini söyledi. İşte o talepler...

 

PİŞKİN: MAĞDUR OLDUK

Gazetemize konuşan Selami Pişkin şunları söyledi: “İş-Kur üzerinden okullara alınan özel güvenlikçi başvuruları için geç kaldık. Sadece ben değil Van’da birçok isim bu konuda geç kaldı. Geç kaldığımız içinde mağdur olduk. Şu anda bir işim yok ve işsizim. Benim gibi daha birçok insan var. Bu yüzden başvuruların yeniden alınmasını talep ediyoruz.”

 

VALİYE SESLENDİ VE EKLEDİ

Vali Zorluoğlu’na seslenen Pişkin, “Van Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu garibanın imdadına yetişiyor. Bizde bu başvuruları kaçırmakla çok mağdur olduk. Herkese el uzak sayın valimizden ricamız bizim sesimizi duysun ve bu başvurular bir daha alınsın. Mağdur olan insanlarda yeniden başvuru yapabilsin. Sayın Valimiz ile görüşmek istedim ancak görüşemedim. Bize bir babalık yaparsa çok seviniriz.” Dedi.

 

GÜNCE: DESTEK BEKLİYORUZ

Yaşadıkları mağduriyetle ilgili Şehrivan’a konuşan Yılmaz Günce de başvuruların yeniden alınması talebinde bulundu. Günce şöyle konuştu: “Özel güvenlik başvurularını ne yazık ki kaçırdık. Birçok vatandaşla birlikte ben bu konuda mağduriyet yaşıyorum. Başta Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu olmak üzere yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz. Bu sorunumuz için yeniden başvuru açılırsa birçok insanın mağduriyeti giderilmiş olacak. Yeniden başvuru talebimiz inşallah karşılık bulur.”

Editör: TE Bilisim