ŞEHRİVAN HABER: ÖNDER ALTINAL - Van'da "Kardeş Belediyeler" kapsamında birçok ilçe belediyesine destek veren İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti.

 

İstanbul’un güzide ilçesi Esenyurt, belediye başkanı Necmi Kadıoğlu sağlık sorunlarından dolayı istifa etti. Van’a ve ilçe belediyelerine getirdiği hizmetler ile Van’ın bir parçası olan Kadıoğlu Van'a verdiği önemiyle biliniyoruk. Son 2 yılda Van’daki neredeyse tüm ilçelere birbirinden büyük projeler ile destek verip "Kardeş Belediyecilik" işini ileri boyutlara taşıyan Kadıoğlu, basın danışmanlığından yaynlanan mesaj ile istifa ettiği açıklandı.

 

Görev süresince Van’da adeta bir belediye başkanı gibi çalışan Kadıoğlu, geçen zamanda Van’da iz bıraktı. Vanlıların ve özellikle belediyelerin unutamayacağı Kadıoğlu, Van'da bıraktığı eserler ile hatırlanacak.

 

SON OLARAK BAHÇESARAY'A GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Gevaş’a modern bir belediye binası kazandırarak Van’da adından söz ettirmeye başlayan Başkan Kadıoğlu, İstanbul’da yaşayan Vanlıların da adeta ikince belediye başkanı oldu. Gevaş ile yetinmeyen Kadıoğlu, Van’a yatırım üstüne yatırım getirdi. Kadıoğlu bir yıl gibi bir sürede Gevaş’ın ardından sırasıyla İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde devasa iki projeyi Van’a getirdi. Kadıoğlu Van'daki son ziyaretinde "Sırada Bahçesaray var" mesajı vermişti. Bahçesaray'a verdiği sözlerin yerine getirilip getirilmeyeceği ise ileri ki süreçte belli olacak. 

 

İŞTE KADIOĞLU İLE İLGİLİ HABERLER:

 

AK Parti'de bir başkan daha istifa etti

 

VAN’IN İSTANBUL’DAKİ BELEDİYE BAŞKANI: KADIOĞLU!

 

KARDEŞ BELEDİYEDEN BÜYÜK YATIRIM!

 

GEVAŞ BELEDİYESİ'NE YENİ HİZMET BİNASI

 

KADIOĞLU: GEVAŞ’IN YERİ BAŞKADIR

 

BAŞKAN KADIOĞLU’NDAN VALİ TAŞYAPAN’A ZİYARET

Editör: TE Bilisim