ŞEHRİVAN HABER - İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atanırken, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı öğrenildi.

 

22 EMNİYET MÜDÜRÜ YER DEĞİŞTİRDİ

"Emniyet Müdürleri Kararnamesi" ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü'nün yeri değişti. Buna göre 10 il emniyet müdürü Polis Başmüfetişi olarak merkeze alınırken, 4 İl Emniyet Müdürü Merkez Teşkilatı'ndaki birimlerde görevlendirildi. 8 İl Emniyet Müdürü'nün ise yerleri değiştirildi. Kararname ile 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atandı. Ayrıca 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 birim amiri değiştirildi.

 

VAN'DA DA DEĞİŞİKLİK VAR!

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Van'da da bazı isimlerin yeri değişti. Van'da görev yapan iki vali yardımcısı ile Bahçesaray kaymakamları farklı illere görevlendirilirken yeni isimlerle ilgili değişiklik şöyel oluştu:

Tuzluca kaymakamı İBRAHİM CİVELEK ve Ayaş Kaymakamı AHMET BAŞBAYDAR Van Vali Yardımcılığına atandı.

Bahçesaray'ın görev yeri değişen kaykamakmı Serhat Karabektaş'ın yerine ise Başçiftlik Kaymakamı MEHMET ÖZCAN atandı.

Öte yandan daha önce Van'da görev yapan Van Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Bolvadin kaymakamlığına, Van Vali Yardımcısı Önder CAN ise Urla Kaykamakamlığına atandı.

Editör: TE Bilisim