SALDIRGAN OTOMOBİLLE KAÇTI

Esat G. (60), kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Saldırgan otomobille kaçarken, Esat G. yakınları tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası bölgeye giden polis çevrede inceleme yaparken, saat 19.30 sularında Bahçıvan Mahallesi Küçük Cami Sokak'tan silahlı saldırı ihbarı aldı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucu M.S.E. isimli şahsın iş yeri sahibi S.O. ile içeride bulunan komşu dükkanda çalışan V.P.'ye 5 el ateş ederek olay yerinden kaçtığını belirledi.

1 SAAT ARAYLA KURŞUNLANMA İHBARI GELDİ

Çeşitli yerlerinden yaralanan S.O. ve V.P., ambulanslarla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, burada inceleme yaptığı sırada da saat 20.30 sıralarında Edremit ilçesinde başka bir kurşunlama ihbarı aldı. Polis olay yerine giderken, kimliği belirsiz kişilerin Van eski Milletvekili Mustafa B'nin evine ateş açmaları sonucu evde çalışan M.Ç. (24) ve C.B.'nin (27) yaralandığı belirlendi. Yaralılar ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

POLİS SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Yaralılardan durumu ağır olan M.Ç. hayatını kaybetti. Polis, daha sonra Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Meteoroloji 11. Sokak'ta bir cinayet ihbarı aldı. Olay yerine giden polis ekipleri, akşam saatlerinde Bahçıvan Mahallesi'nde kundura dükkanındaki olaya karışan M.S.E.'nin olay sonrası gittiği evinde tartıştığı eşi T.E'yi bıçakla öldürdükten sonra kayıplara karıştığını belirledi. Polis, olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Haber: Van'da Silahlı ve Bıçaklı Kavgalar: 3 Ölü, 3 Yaralı
Editör: TE Bilisim