Van’a ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler için üstü açık minibüs ile şehir içi tur düzenleniyor. Özel olarak yapılan üstü açık minibüsle turistlere şehri gezdiriyor.

Tesla, araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti! İşte indirim miktarları Tesla, araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti! İşte indirim miktarları

“GEÇEN SENE 17 BİNE YAKIN İRANLI MİSAFİRLERİ TAŞIDIK”

Yaklaşık 26 yıldır turizm sektöründe hizmet verdiğini ifade eden İşletme Yetkilisi, geçen sene 17 bine yakın İranlı misafirleri taşıdıklarını hatırlattı. Şehir içi tur hizmetinin Van’da bir eksiklik olarak gördüklerini aktaran işletme sahibi “Akdamar Adası’na gidemeyen turistlerimiz otellerde kalıyorlardı şehri gezebilecek bir imkanları yoktu. Biz de neden böyle bir hizmet olmasın diye yola çıktık ve şehir turu düzenledik yaptık” dedi.

ÜSTÜ AÇIK MİNİBÜSLE ŞEHİR İÇİ TURU

17 kişilik olan üstü açık minibüsle şehir içi trafiğinin yoğun olmadığı saatlerde tur düzenlediklerini aktaran işletme sahibi “İranlı misafirlerimiz, Edremit merkez ve Seyir Tepesi başta olmak üzere İskele, 15 Temmuz Parkı, Ters Ev ile Maraş, İki Nisan ve Sıhke caddelerini gezme fırsatı buluyorlar. Her türlü güvenliğin sağlandığı aracımızla misafirlerimizi kaldıkları otellerden alıyoruz, şehri gezdirdikten sonra tekrar onları otellerine bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL ARAÇ SAYILARINI 5’E ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Önümüzdeki yıl araç sayılarını 5’e çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan işletme sahibi “Hedefimiz önümüzdeki yıl bu minibüsün sarısını, pembesini veya göze hoş gelen rengarenk araçları yaptırmaktır. Bunun yanında büyük bir otobüs getirmeyi de düşünüyoruz. Bu anlamda mülki amirlerimizden destek bekliyoruz. Bu araçlarımızı sünnet törenlerinde ve toplu açılışlarda kullanabilir, ilimize gelen mülki amirlerimize yönelik şehir turları düzenleyebiliriz. Neden böyle üstü açık bir minibüsle protokol gezdirilmesin, şehrin sempatikliği anlatılmasın" diye konuştu.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI