Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu ile Beraberindeki Heyet EDH Seçim Ofisini ziyaret etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanlığı Heyeti Ekonomide Değişim Hareketi’nin Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını yürüttüğü ofisi ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanlığı’nın Ziyaret ettiği seçim Ofisinde Necdet Takva öncülüğünde EDH Üyeleri hazır bulundu.

 

EDH Seçim Ofisine yapılan ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi olarak Oda seçimlerinde hiçbir adayın tarafında değiliz. Siyasilerin Oda seçimlerine müdahil olması yanlış bir tutumdur. Hiçbir siyasinin oda seçimlerine karışma yetkisi yoktur. Van Ticaret ve Sanayi Odası seçiminin Kentimiz adına olumlu ve etik çerçeveli bir havada geçmesini temenni ediyoruz. Necdet Takva öncülüğünde EDH ekibini çok başarılı buluyorum. Bugün Türkiye’de Necdet Takva’nın Van’ı çok iyi ve kararlılıkla ile temsil ettiğini görmekteyiz. Van Ticaret ve Sanayi Odası seçiminin Van’a daha fazla kazanım sağlamasını temenni ediyoruz ve her iki adaya da başarılar diliyoruz’’ dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin EDH Seçim Ofisine ziyaretlerinden dolayı duyulan memnuniyeti dile getiren Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Necdet Takva, ‘’ Seçim ofisimizi ziyaret etmeniz bizleri oldukça memnun etmiştir. Bizler 4 Buçuk yıl önce çıktığımız bu yolda 3 temel ilke belirlemiştik. Bunlardan bir tanesi İdeolojik siyasetin dışında Tüccarın temsil edilebilmesi ve Siyaset kurumunun önemine ,  kent kalkınmasına, gelişmesine yönelik bir anlayışımız vardı. Liyakatli insanlarla çalışma gibi temel bir ilkemiz vardı. Bir diğeri de doğruluktan ayrılmama ilkesiydi. Bugün yine aynı anlayışlar ile hareket etmekteyiz. Bu dönemde de yine mevcut kadromuz ile birlikte yeniden aday olma süreci geçirmekteyiz. Bizler görevde olduğumuz sürece tüm Siyasi Partilere eşit yaklaşım ilkesini koruma çalıştık. Bizlerle ilgili her ne kadar kamuoyunda farklı algılar yaratılmaya çalışılsa bile bizler herkesime eşitlik ilkesinde hareket etmeye çaba gösterdik. Cumhuriyet Halk Partisi önemli siyasi partilerimizden bir tanesidir. Hem Genel Başkanınız hem de Milletvekilleriniz ile birlikte Kentin sorunlarını çözüm odaklı yaptığımız bir takım çalışmaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıma noktasında çalışmalarımız olmuştur. Kamuoyuna aktardığımız projelerimize sizin şahsınızda kadrolarınız tarafından sahiplenip destek verilmesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Ziyaretinizden dolayı heyetinize EDH adına teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim