Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Gürcan Eskitaşçıoğlu'na veda yemeği düzenlendi.

 

Kentteki bir otelde verilen yemekte konuşan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, Eskitaşçıoğlu'nun emekleri ve yaptığı titiz çalışmalar neticesinde Diş Hekimliği Fakültesinin önemli bir yere geldiğini belirtti.

 

Diş Hekimliği Fakültesinin akademik ve fiziki alt yapı bakımından Türkiye'de üst sıralarda yer aldığını vurgulayan Battal, "Bu başarıların elde edilmesinde Gürcan hocamızın çok önemli bir payı var. YYÜ'nün kapısı her zaman kendisine açıktır. Kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

 

Prof. Dr. Eskitaşçıoğlu da düzenlenen gecenin kendisini onurlandırdığını belirtti. Eskitaşçıoğlu, "Uzun yaşamak için bir eser yaratın diye bir laf var. Hakikaten bu fakülteyi sadece ben değil başta Sayın Rektörümüz, sizler hep birlikte bütün üniversite ele ele vererek istediğimiz seviyeye taşıdık. Bu bayrağı sizler devraldınız ve bunu daha ileriye taşıyacağınızı biliyorum. Fakültemizin daha ileriye gitmesi için dekanımız, akademik ve idari kadromuzun başarılı olacağına inancım tamdır. Hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

 

Veda yemeğine Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Taştan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Prof. Dr. Murat Demirel, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, diş hekimliği fakültesi akademik ve idari personeli katıldı.

 

Editör: TE Bilisim