ŞEHRİVAN ÖZEL

Van eğitim Ve Araştırma Hastanesi sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüntüler ile “Hastanemizde tedavi altında bir yakınları olduğunu düşündüğümüz bir ailenin uzaktan fark ettiğimiz hassasiyeti bizleri gururlandırdı. Sosyal duyarlılık içeren bu ince davranış biz sağlık camiasını da onure etmiş oldu.” Sözlerine yer verildi

 Van Eğitim Ve Araştırma hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verildi;

''Duyarlı Hasta Yakınlarını Tebrik Ederiz .''

Hastanemizde tedavi altında bir yakınları olduğunu düşündüğümüz bir ailenin uzaktan fark ettiğimiz hassasiyeti bizleri gururlandırdı. Sosyal duyarlılık içeren bu ince davranış biz sağlık camiasını da onure etmiş oldu.

Sosyal mesafe+maske  kurallarına riayet eden hasta yakınları   hastanemiz bahçesinde oturarak hastane içerisinde kapalı ortamda kalabalık yapmadan, kendilerini ve biz sağlık çalışanlarını da düşünerek çok anlamlı bir hareket sergilemiş oldular. Kendilerini farkettğimizden haberleri olmayan ve hastalarını bekleyen hasta yakınlarını ve onlara ''geçmiş olsun’ ‘dileğinde bulunmak için gelen akrabalarını sergilemiş oldukları örnek davranışları için ''Van Sağlığı'' adına teşekkür ve tebriklerimizi iletiriz.

Editör: TE Bilisim