ŞEHRİVAN HABER -  Van'da akşam saatlerinde başlayan ve yarın da devam etmesi beklenen kar yağışı sonrası ilçelerden tatil haberleri gelmeye başladı.

Van'ın Muradiye, Bahçesaray ve Saray ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken eğitim ve öğretime de engel oldu. Yapılan açıklamalarda okulların tatil edildiği belirtildi.

Muradiye Kaymakamlığı

İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle, 5 Ocak 2024 Cuma günü Eğitim-Öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bahçesaray Kaymakamlığı

Bahçesaray ilçemizde özellikle kırsal mahallelerde yoğun kar yağışı ve tipinin devam etmesi sebebiyle 05.01.2024 Cuma günü taşımalı eğitime ve kırsal mahallelerdeki Eğitim Öğretime 1 gün ara verilmişti.

Yabancıdan en büyük hisse alımı Yabancıdan en büyük hisse alımı

Saray Kaymakamlığı

Saray İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışı sebebi ile ilçe genelinde tüm resmi ve özel,örgün ve yaygın eğitim, okul ve kurumlarımızda 05/01/2024 Cuma günü 1 (BİR) GÜN süre ile eğitime ara verilmiştir.

Çatak Kaymakamlığı

İlçemizde Görentaş mahallesi bölgesindeki yoğun kar yağışı ve tipinin devam etmesi sebebiyle Görentaş bölgesinde 05.01.2024 Cuma günü Eğitim Öğretime 1 gün ara verilmiştir.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER -HABER MERKEZİ