Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyonu olan Beşiktaş'ın taraftarları, Van'da şampiyonluğu kutladı.

 

Süper ligde bitime bir hafta kala deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 gibi farklı yenerek şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş, ligin son haftasında ise Osmanlıspor'u da 4-0 yenerek lig şampiyonluğunu taçlandırdı. Beşiktaş'ın Çarşı Van Taraftarlar Derneği Başkanı Gani Acar öncülüğünde yapılan organizasyon ise büyük ilgi gördü.

 

Sanat Sokağı'ndaki sanat parkında şampiyonluk kutlamasına katılan Vanlı taraftarlara teşekkür eden Çarşı Van Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Gani Acar, "Bu sene şampiyonluğumuz inanın hiç kolay olmadı. Şampiyonlar Ligi, UEFA, Ziraat Türkiye Kupası, Spor Toto Süper Lig maçlarımızı siz cefakâr taraftarlar ile birlikte aynı heyecanı yaşayarak izledik. Spor Toto Süper Liginde hedeflediğimiz şampiyonluğumuza ulaştık. Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Van'da da büyük bir coşku ile şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Şampiyonluk yolunda ilerlememizi sağlayan ve bizleri şampiyonluk zaferine ulaştıran herkese teşekkür ediyoruz. Van'da bizlere yer vererek destek sağlayan şampiyonluk kutlamamıza katkıda bulunan yetkililere ve basın camiasına bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Beşiktaş taraftarı, burada meşaleler yakıp şarkılar söyleyerek takımlarının şampiyonluğunu kutladılar. 

Editör: TE Bilisim