1 Eylül’de misafirlerini ağırlamaya başlayan Elite World Van Hotel, bünyesinde yer alan Fit Life Spa&Health Center, One Bar&Night Club, Tepe Ocakbaşı Restoran, Coffee Company’de Vanlılara ve bölgeye yeni yaşam mekanları ile de farklı bir hayatın kapılarını açıyor.

Kalite ve konforu ile Van’ın tek dünya markası olan Elite World Van Hotel, şehir merkezinde konumlanmış olup, 3 suit, 2 kral dairesi olmak üzere toplam 230 oda ile hizmet veriyor. En modern teknik ekipman ve teknoloji ile donatılmış 1500 kişi kapasiteli, tamamı gün ışığı alan 7 toplantı salonu ve 550 m2 büyüklüğünde balo, düğün salonu, “Executive Floor”, “Elite World Club Lounge” ve “Business Center” ile global iş dünyası içinde Van’ın bir ticaret merkezi olarak konumlanmasını sağlıyor.

 

DÜNYA MUTFAĞI TEPE OCAKBAŞINDA

 

Otel bünyesinde yöresel kebap çeşitlerinin ve dünya mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinin sunulduğu Tepe Ocakbaşı Restoran lezzetli sunumlarının yanı sıra aksam canlı fasıl müzikleri ile 19.00-23.00 ve gündüz 12.00-15:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Şehirde ve bölgede eğlencenin ve gece kulübünün yeni adresi olan One Bar&Night Club, Cuma, Cumartesi gecelerinize özel canlı müzik ve disko ve sunduğu lezzetli içki alternatifleri ile eğlenceli keyifli bir yolculuğa çıkartıyor.

Van’da kendinizi klasik İtalyan kafelerinden birinde hissedebileceğiniz Coffee Company, her gün 08.30 – 23.00 saatleri arasında verdiği kusursuz hizmetin yanı sıra, 17.00 – 19.00 saatleri arasında çayınıza ve tatlınıza klasik müziğin eşsiz tınısı keman eşlik ediyor.

 

VAN’IN 5 YILDIZLI SAĞLIK VE GÜZELLİK MERKEZİ İLE KENDİNİZİ ŞIMARTIN

 

Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözleri, Türk hamamı, havuz, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu Fit Life SPA & Health Center, otel misafirlerine Doğu Anadolu’nun otantik atmosferinde yepyeni bir alternatif yaratıyor.

Elite World Van Hotel ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için www.eliteworldvan.com.tr internet sitesini ziyaret edebilir, 0432 484 11 11 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. (Şehrivan)

 

Editör: TE Bilisim