Van'ın yeni yüzü olarak Van halkının karşısına çıkan Lobby Terrace, muhteşem Gündoğarken konseriyle Vanlılara kapılarını açtı. Vanlıların yoğun katılım sağladığı Lobby Terrace’nin açılışında Grup Gündoğarken sahne aldı. Gecede vatandaşlar hem müziğin hem de farklı bir mekânda eğlenmenin mutluluğunu yaşadı. 

 

Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı Lobby Terrace'nin açılışı gerçekleşti. Açılışta Grup Gündoğarken sahne alırken gecede vatandaşlar hem müziğin hem de farklı bir mekânda eğlenmenin mutluluğunu yaşadı. 

Açılışta konuşan Lobby Terrace İşletme Sahibi Hüseyin Bişaroğlu, kentte böyle bir mekân açmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Van'da eksik olan bir mekândı. Buraya gelen halkımız zaten ilk etapta bunun farkına varacaktır. Burada, Avrupa mutfağını yöremizin mutfağı ile karıştırdık, pekiştirdik. Böylece gelen müşterilerimizi tatlandırıp, memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyoruz. Umarız, halkımız memnun kalacaktır. Van'a yakışan bir mekân oldu. Hayırlı olmasını diliyorum

 

 

AÇILIŞTA GRUP GÜNDOĞARKEN SÜRPRİZİ

Lobby Terrace'nin patentini aldığını söyleyen Bişaroğlu, "Lobby Terrace, Van’dan çıkan bir marka. İnşallah gücümüz yettiği sürece ve halkımızın ilgisi ve isteği doğrultusunda Lobby Terrace’yi Türkiye’nin her yerinde açmayı düşünüyoruz. Açılışı Grup Gündoğarken ile yaptık. Bundan sonrada farklı sanatçıları Van halkıyla buluşturacağız. Grup Gündoğarken, sevilen bir müzik grubumuz. Bu akşam onu hayranlarıyla bir araya getirdik. Halkımız arzu ettiği sürece daha büyük sanatçıları da getireceğiz. Habersiz bir şekilde buraya yemek için gelen vatandaşlar, farklı sanatçılar görme imkânı bulacaktır” dedi. 

 

42 KİŞİYE İSTİHDAH

Lobby Terrace İşletme Müdürü Musa Göğercin de, ileri ki zamanlarda tüm özel günlerde Van’a yakışan programlar hazırlayacaklarını belirtti. İşletmede 42 personelin çalıştığını da sözlerine ekleyen Göğercin, iş potansiyelin artması durumunda daha fazla kişinin istihdamını sağlayacaklarını belirtti. Lobby Terrace'nin konukları vatandaşlar ise, Van’da böyle bir mekânın açılmasının yerinde olduğunu belirterek, işletmenin tüm Van halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.  


ŞEHRİVAN HABER - ORHAN AŞAN

Editör: TE Bilisim