Amcanın İKNA ÇABALARI SONUÇ VERMEDİ

Polisin ikna çabaları devam ederken, soygun girişiminde bulunan Veysel Yolcudağ'ın amcası Tayyar Yolcudağ da polis tarafından olay yerine çağrıldı. Tayyar Yolcudağ, tüm çabalara rağmen yeğnini ikna edemedi.

REHINENIN YAKINI OLAY YERINE GELDI

Bu arada, banka şubesinde bulunan rehinelerden biri olan Şahin Yerli'nin kardeşi Mustafa Yerli ve yakınları da olay yerine geldi. Mustafa Yerli, büyük endişe içerisinde olduklarını ve olayın bir an önce son bulmasını istediklerini söyledi. Yerli, "İçerdeki şahsın taleplerinin yerine getirilmesini istiyoruz. Ayrıca kimsenin burnunun kanamısını da istemiyoruz. Diken üstündeyiz ve endişe ile bekliyoruz" dedi.

Van'daki REHİNE KRİZİ 8 SAAT'TİR SÜRÜYOR

Van'ın Abdurrahman Gazi Mahallesi Erciş Yolu üzerinde bulunan kamu bankasında 16.50'de başlayan rehine krizi yaklaşık 8 saattir sürüyor. Polisin ve olay yerine çağrılan bir yakınının çabalarına rağmen evli ve 3 çocuk babası olan Veysel Yolcudağ ikna edilemedi.

Bu arada, Yolcudağ'ın daha önce belirtilen Güvenlik İş Sendikası Van Şube eski başkanlığı görevi değil, Hak-İş'e bağlı Öz-İş Güvenlik Sendikası Van eski temsilciliği görevi yaptığı öğrenildi.

 

Editör: TE Bilisim