ŞEHRİVAN HABER: ÖMER FARUK TOKTAŞ- Van’da hizmet sektörü ağına her geçen gün yeni halkalar eklenirken bunlardan bir tanesi de açılışı İkinisan Caddesi’nde gerçekleştirilen Burger Mex oldu. Fast food alanında Van’a yepyeni bir vizyon kazandıracak olan Burger Mex kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile Van halkına hitap edecek. Açılışta konuşan iş yeri ortakları Muhammed Hatipoğlu ve Ahmet Ertürk açılışa katılan ve iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürlerini iletti. Gayelerinin Van’a kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunmak olduğunu belirten Hatipoğlu-Ertürk ikilisi Van’dan bir marka çıkarmak istediklerini ifade ettiler. İlk aşamada Şehir merkezi içerisinde bulunan noktalara paket servisi yapacaklarını belirten yetkililer yakın bir zamanda araç filolarının genişlemesi ile birlikte tüm Van’a ulaşım sağlayacaklarını belirttiler.

“GAYEMİZ KALİTELİ BİR HİZMET”

Açılışta konuşan Ertürk “Öncelikle Elazığ’da meydana gelen deprem ve bu depremin yıkıcı etkileri nedeni ile yaralanan vatandaşlara acil şifalar hayatını kaybedenlere de baş sağlığı diliyoruz. Geçmişte bu acıyı tecrübe eden insanlar olarak kardeşlerimizi anlıyor ve desteklerimizi her zaman sunacağımızı belirtmek istiyorum. Bu konseptte bizi işin başından beri yalnız bırakmayan mimarımız Savaş Çağlar’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Burger Mex ailesi olarak insanımıza kaliteli ve katkı maddelerinden uzak ürünler sunma bilinci ile yola çıktık. Zamanla şube sayımızı arttırarak Türkiye’nin her yerinde hizmet vermeyi planlıyoruz. Bize tebriklerini ileten ve açılışımıza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

“VAN’DAN BİR MARKA ÇIKSIN İSTİYORUZ”

Van’dan bir marka çıkarmak istedikleri için bu yola girmiş olduklarını belirten Hatipoğlu ise “Kurmuş olduğumuz bu ortaklık ile sağlıklı ve kaliteli ürünler üreterek Van’a hizmet etmek istiyoruz. Hizmet sektörünün zorluklarını hepiniz az çok biliyorsunuzdur. Bizde tüm bu zorluklara göğüs gererek Van’dan da bir marka çıkmasını istiyoruz. Umarım amacımıza da ulaşırız.” Diye ekledi.

Editör: TE Bilisim