ŞEHRİVAN HABER - Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Çiftçi’ye bakanlık verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Berge yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

"Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak olan yeni sistem uygulamaya giriyor. Ülkemizin refah seviyesinin yükselmesi ve kalkınmanın gerçekleşmesi adına atılacak her adıma destek olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi açıklayacak. Bir şehirde bakanın olması demek o şehrin birçok alanda ilerleyebileceği anlamına gelir. Bu anlayışla VANESOB olarak, biz de Van’a bir bakan lazım diyoruz."

 

“EN UYGUN ADAY SAYIN ÇİFTÇİ’DİR”

 

En uygun adayın Fatih Çiftci olduğunu belirten Berge, "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı adı altında birleştiriliyor. Van ESOB olarak Van’ımızı en iyi şekilde temsil edebilecek bakan olarak Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Çiftçi’nin en uygun aday olduğunu düşünüyoruz. Şehrimizin sevilen ve sayılan bir bürokratı olan Sayın Çiftçi’nin Ticaret Bakanı olması hem ülkemiz adına hem de Van adına çok güzel gelişmelere vesile olacaktır." Dedi.

 

BERGE: VAN’A GÜÇ KATACAKTIR

 

Berge açıklamasını şöyle tamamladı: "Bilindiği üzere Sayın Çiftçi, Van’da, Van’ın Fatih’i olarak anılmaktadır. Aslında gönüllerin de Fatih’i olan Sayın Çiftçi’ye bakanlığın verilmesi ile birlikte Van’a çok daha güzel hizmetler geleceği anlamına gelir. Zira Sayın Çiftçi’nin bugüne kadar Van’a yaptığı hizmetler ortadadır. Daha fazla hizmetin gelmesi için Sayın Çifçti’ye bakanlık verilmesini talep ediyoruz."

Editör: TE Bilisim