ŞEHRİVAN HABER MERKEZİ: Ankara’da yaşayan Vanlı İş İnsanları, Van’ın iktisadi, ekonomik ve sosyo-kültürel gelişmesine katkı sunmak için ‘Vanlılar Platformu’nu kurdu.

Ankara’da yaşayan iş adamları kentin iktisadi, ekonomik ve sosyo-kültürel gelişmesine katkı sunmak amacıyla ‘Vanlılar Platformu’nu kurdu. Kurulan platform altı aylık dönem başkanlığı modeliyle yönetilecek. İlk altı aylık (Ocak-Haziran) dönem başkanlığını kentte turizm alanında yatırım yapan iş adamı Murat Türkoğlu, yürütecek. Ayrıca platformda Abdulnasır Çetin, Akın Dinçer, Mehmet Yasin Ertürk, Sanlı Türkoğlu, Seçkin Arar, Serhan Yıldız, Selami Tozoğlu, Umut Akay ve Tolga Yüksel gibi isimlerde yer alıyor.

OCAK AYI İTİBAREN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Platform hem Ankara’da lobi faaliyetleri yürütmeyi hem de Ankara’da yaşayan Vanlı ve bölgeden iş insanlarıyla dayanışma içinde olmayı hedefliyor. Van’a yeni yatırımların kazandırılması, Van’ın imajı ve İş dünyasıyla temas konusunda köprü hizmeti de görecek platform ocak ayı itibariyle çalışmalarına başladı.

ANGİAD VE ARİF ÇETİN PAŞA’YA ZİYARET!

Ankara Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Yıldız’ı dernek merkezinde ziyaret eden platform üyeleri ANGİAD çalışmaları hakkında bilgi alırken Ankara’da faaliyet yürüten Vanlı iş insanları ve Ankara’da yaşayan Vanlı bürokratlar hakkında da küçük bir sunum gerçekleştirildi. Platfrom üyeleri ayrıca bir dönem Van’da Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı da yapmış Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i de ziyaret ederek Çetin’in Van’da hizmet yaptığı süre içerisinde Van halkı ve iş dünyasıyla kurmuş olduğu dostane ilişki için de teşekkürlerini iletip yeni görevi için de tebriklerini ilettiler.

Editör: TE Bilisim