Van'ın yeni yüzü olan Van Lazer Estetik Güzellik Merkezi Urartu Oteli yanında hizmet vermeye başladı. Yeni açılan merkezin açılışına Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, İpekyolu Kaymakamı Sabri Uzun, doktorlar ve hemşireler katıldı.

 

VAN HAK ETTİĞİ MERKEZE ULAŞTI

Merkezin açılış kurdelesi Kaymakam Sarı, Kaymakam Uzun ve işletme Sahibi Dermatolog Nezi Eda Kıroğlu tarafından kesildi. Kurdela kesiminin ardından, katılımcılar merkezi gezerek yapılacak olan işlemler hakkında bilgi aldı. Burada açıklamada yapan Van Lazer Estetik Güzellik Merkezi işletme Sahibi Dermatolog Nezi Eda Kıroğlu, 1999 yılından beri Van’da dermatoloji uzmanı olarak görev yaptığını belirterek, son zamanlarda yaşanan bazı gelişmelerin ardından Van’ın hak ettiği bir güzellik merkezine ulaştığını söyledi. Merkezde her türlü cilt, saç ve tırnak hastalıkları tedavisinin yapıldığını ifade eden Kıroğlu, “Merkezde üç uzman estetisyenimiz ve 4 yardımcı personelimiz ile hem tıbbi açıdan hem de kozmetik ve estetik açıdan her şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

 

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Haftanın 7 günü merkezin açık olacağını dile getiren Kıroğlu, “Haftanın her günü hizmet verecek olan merkezimizde, her türlü teknolojik hizmetimiz mevcuttur. Epilasyon, zayıflama, vücut bakımı, cilt bakımı, TRP ve mezoterapi gibi her türlü tedavi burada yapılacaktır” ifadelerini kullandı. Van’ı çok sevdiğini ve bu nedenle böyle bir merkezi Van’da kurduğunu dile getiren Kıroğlu, “Ben Van’da var oldum, burada var olmaya devam edeceğim. Van’da bizi çok güzel kucaklayacaktır, diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim