Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Artvin’de gerçekleştirilen Atletizmi Geliştirme Projesi Grup Yarışmalarına katılan Vanlı atletizmciler, farklı kategorilerde 12 madalya kazandı.

 

Türk atletizmine, yeni atletizmciler kazandırmak amacıyla ülke genelinde sekiz farklı bölgede düzenlenen, Atletizmi Geliştirme Projesi Grup Yarışmalarına  katılan Vanlı atletler kupa ve madalyalarla Van'a döndü. Yapılan ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Atletizm Antrenörü Hüseyin Esen, dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik etti. Zorlu ve çekişmeli yarışmalar sonucunda iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Esen, şöyle konuştu.

 

"Türkiye Atletizm Federasyonumuz tarafından, ülkemizin 8 farklı bölgesinde Türkiye atletizmine daha fazla sporcu kazandırılması amacıyla düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi Grup Yarışmalarına bizler de ilimizin farklı okullarında eğitim alan atletizmcilerimiz ile katılım sağladık. Sporcularımız birçok farklı kategoride ilimize ferdi ve takım halinde birincilik, ikincilik ve üçüncülük madalyaları ve kupaları kazandırdı. En başta zorlu ve çekişmeli yarışmalar sonucunda dereceye giren bütün sporcularımızı ve idarecilerimizi bir kez daha tebrik ediyor." 

Editör: TE Bilisim