Türkiye’nin birçok ilinde ‘Sevginin Melekleri’ adlı yardım kampanyası başlatan Vanlı iş kadını Sevgi Başıbüyük, binlerce çocuğun kış mevsiminde üşümemesini hedefliyor. 


İlk ve ortaöğretim çağına gelmiş öğrencilerin kış mevsiminde üşümemesi için kolları sıvayan Vanlı iş kadını Sevgi Başıbüyük, Türkiye’nin birçok ilinde yardım kampanyası başlattı. ‘Sevginin Melekleri’ adı altında başlattığı kampanya ile özellikle Doğu’da eğitim gören öğrencilerin üşümemesini hedeflediğini belirten Başıbüyük, “Geçen sene ilkini başlattığımız kampanyamızda onlarca öğrencimizi giyindirmiştik. Fakat biliyorduk ki daha binlerce öğrencimizin bizlere ihtiyacı vardı. Bu nedenle daha fazla öğrencimize ulaşmak için sosyal medyada ‘Sevginin Melekleri’ adı altında kampanya başlattık. Bunun yanında ülkemizin farklı illerinde yaşayan dostlarımızla irtibata geçerek kampanyamızdan söz ettik. Hepside kampanyamıza olumlu baktı ve ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. İnşallah biz bu sene binlerce öğrencimize ulaşacağız” dedi.
Başlatılan kampanya ile özellikle köylerdeki çocuklara ulaşmak istediğini vurgulayan Başıbüyük, “Yarım elma, gönül alma misali yola çıktık ve bu hikayemiz üşüyen tek bir çocuk kalmayana kadar devam edecektir. Melekler şehri Van’ımızda eğitimin en üst düzeyde olmasını, her bir bireyin kendi ayakları üstünde durabilecek konuma gelmesini ve okuyan, dinleyen bir toplum olmasını arzu ediyoruz. Özellikle Vanlı iş adamlarımızdan bu kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz. Çünkü onlar bizim çocuklarımız. O halde gelin beraber olalım ve kanayan bu yaramızı hep birlikte saralım” ifadelerini kullandı.
Giyim ve kırtasiyeden oluşan yardım kampanyasının ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini de dile getiren Başıbüyük, “İnşallah biz kasım ayında çocuklarımıza bu yardımlarımızı ulaştıracağız. Çıkmış olduğum bu yolda başta Sayın Azmi İlvan, Tekin Perihan, Şefik Alıcı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim