İstanbul’da farklı sektörlerde ticaretle uğraşan ve tamamı Vanlı olan işadamlarından oluşan, ‘İstanbul-Van İşadamları Dostluk Grubu’, Vali İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.

 

‘İstanbul-Van İşadamları Dostluk Grubu’ndan vali İbrahim Taşyapan’a ziyaret. Gıda, tekstil, nakliyat, inşaat, danışmanlık, hizmet ve medikal sektörlerinde faaliyet yürüten işadamlarından oluşan Vanlı işadamları grubu vali Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.

 

VALİ TAŞYAPAN’A ZİYARET

İşadamları grubunun kurum ziyaretleri gerçekleştirmek üzere Van’a geldiğini ifade eden işadamı Mehmet Avcı, Vali Taşyapan ile tanışmak ve grup hakkında bilgi vermek üzere kendisine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İbrahim Taşyapan da Vanlı işadamlarına ticaret hayatlarında ve Van’a yapacakları yatırımlar için başarı diledi.

 

İŞADAMLARINDAN YYÜ, TSO VE OSB’YE ZİYARET

İşadamı grubunda yer alan Mehmet Avcı, Adnan Bayram, Özcan Öner, Abdulnasır Çetin, Aydın Altun, Serdar Kartal, Sinan Sevimli ve Abdülcabbar Horoz, valilik ziyareti sonrası YYÜ Rektörlüğü, Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Organize Sanayi Bölgesi’ne de ziyaretler gerçekleştirdi. 

Editör: TE Bilisim