Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına Niğde'de düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası'na katılan Vanlı sporcular, kente döndü

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi BESYO Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda madalya kazanan sporcular, Erciş ilçesinde davul ve zurnayla karşılandı. Karşılama sırasında kendilerine gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk yaşayan sporcular, sevinçlerini yakınlarına sarılarak paylaştı.

 

Ercişli Milli Takım Antrenörü Sinan Ağlar, karşılama sırasında yaptığı açıklamada, sporcularının önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

 

Sporcularının yaşadıkları sıkıntılara rağmen maçlara çıkmaktan geri kalmadığını vurgulayan Ağlar, "Sporcumuz Kubilay Tarhan'ın çeyrek final maçında ayağı çatladı ve alçıya alındı. Buna rağmen maça gireceğini söyledi, biz de engel olmadık. Bu haliyle iki maçını da kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Ağustos ayı içinde Samsun'a gideceğiz. Burada başarılı olarak milli takıma ve Brezilya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na katılmak istiyoruz. 2 Ağustos'ta iki sporcumuzla Tayland'a gideceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar'a, bizlere verdiği maddi ve manevi destekten dolayı halkımız önünde teşekkür ediyoruz. Erciş halkı yanımızda, bizi karşılamaya geldi, çok mutlu olduk." şeklinde konuştu.

 

Ayağı çatlak olmasına rağmen maçlara katılarak Türkiye birincisi olan Kubilay Tarhan, Türkiye ikincisi Ferhat Demirelli ile Azat Basooğlu karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür etti.

 

Karşılamada, Erciş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Yaşar, Erciş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Harun Işık ve sporcuların aileleri de yer aldı. 

Editör: TE Bilisim