Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması ve daha fazla müsabakanın yapılması için oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında düzenlenen müsabakalarında Vanlı sporcular büyük başarı elde etti.

 

Anadolu yıldızlar Ligi kapsamında yapılan hentbol müsabakalarının Malatya’da gerçekleşen ve 8. Grupta Ağrı, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Malatya, Kars, Muş, Tunceli ve Iğdır hentbol il temsilcileri ile karşılaşan Van ekibi, rakiplerini farklı skorlarla yenerek grubunda birinci oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Hentbol Antrenörü Müslüm Karaboğa, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında 8. Grupta yer alarak 10 hentbol il temsilcisi takımını yenmeyi başardık ve grup birincisi olduk. Van ilimiz için büyük bir başarıya imzalar atmaya devam ederek, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Öncelikle takımımızın mimarları olan sporcularımı tebrik eder katkı ve desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç Beyefendiye ve katkı veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim