ŞEHRİVAN HABER - Çölyak Hastalarının uzun zamandır beklediği Çocuk Gastroenteroloji doktoru Van’a geldi.

 

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Heybet Semur, Van da bulunmayan ve çölyak hastaları tarafından uzun zamandır beklenen Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Gülay Işıldak’ı polikliniğinde ziyaret etti

 

Yapılan ziyarette 3 yıldır Çölyak tanısı konulan küçük hasta Rengin Eldemir, uzun zamandır beklediği doktorunu polikliniğinde çiçeklerle karşıladı. Küçük hasta Rengin ve ailesi doktoruyla Çölyak Hastalığı ve beslenme bekli üzerine sohbet etti.

 

 

Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Heybet Semur ilk olarak şunları söyledi: “Çok nadir bulunan branşlarda artık Van ve bölgeye hizmet vermek üzere atamaları yapılıyor. Bu durumdan gerek biz idareciler, Van halkı, bölge halkı ve gerekse hastalarımız çok memnun. Bugün burada özellikli yan dal branşlardan biri olan Çocuk Gastroenteroloji polikliniğimizdeyiz. Yeni atanan ve görevinin başında olan doktorumuza hoş geldiniz diyoruz.”

 

 

Sağlık bakanlığının hasta ve hasta memnuniyetini ön planda tutuğunu söyleyen Semur, Dolayısıyla dileğimizi, doktorumuzun da icra ettiği mesleği ve Van’ı sevebilmesi ve burada kaldığı süre zarfında kendisine ihtiyacı olan birçok hastasına hayırlı hizmetler sunabilmesidir. Van Halkı bunu hak eden ve doktorunun kıymetini bilen bir ilimizdir. Ülkemizde insan ve insan sağlığının söz konusu olduğu her yer bizim için eşittir. Allah hepimize çalışma gücü ve azmi versin. Gelişiniz Van ve Van sağlığına hayırlı olsun.” Dedi.

 

 

Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Gülay Işıldak’ın poliklinik ziyaretine; Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ümit Haluk İliklerden, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Özlem Yazıcıoğlu katıldı.

 

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını ifade eden Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Gülay Işıldak ise teşekkür ederek görevine başladı.

Editör: TE Bilisim