Yeni Teknik Direktör Taner Taşkın Yönetiminde ilk maçını deplasmanda 3 puan alarak başlayan Van Spor Bayburt İl Özel İdare Spor maçına kilitlendi. Kastamonu deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Vanspor, Bayburt maçı hazırlıklarına devam ediyor. Vanspor, Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde günde çift idmanla Bayburt maçına hazırlanıyor. 6 haftalık puan kayıplarının ardından Kastamonu maçı ile son veren Vanspor Bayburt maçından puan yada puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor. Yapılan idman sonrası Van Tivi’ye konuşan Vansporlu futbolcular, hafta sonu oynanacak maçtan galibiyet almak istediklerini belirtti.

‘’Kalan Haflarda Kazanmaktan Başka Çaremiz Yok’’

Hafta sonu Bayburt maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Futbolcusu Barış Gök, ‘’ Kastamonu maçıyla birlikte zor bir maçtan çıktık. Yeni bir Teknik Heyetin gelmesi ile birlikte hem bizlere hemde Van’a yeni bir enerji geldi. Kastamonu maçında çok disiplinli 90 dakika bir oyun sergiledik. Kastamonu maçına çok istekli ve arzulu bir oyun ile başladık ve 3-0’lık bir skor ile 3 puan alarak maçtan galip ayrıldık. Kastamonu bizim ligdeki rakiplerimizden biriydi oradan 3 puan çıkarmayı başardık. Bir diğer rakibimiz ile bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Son kalan maçlarımızın hepsi ligde üst sıralar için rakiplerimizdir. Bu hafta ve geriye kalan haftalarda kazanmaktan başka çaremiz yok. Üst sıralara çıkmak için mutlaka tüm maçlarımızı kayıpsız geçmemiz gerekir. Bu hafta oynayacağımız maçta zorlu maçlarımızdan bir tanesidir. İyi bir çalışma ile maça hazırlanıyoruz, iyi bir enerjimiz var. Ben inanıyorum ki herkes istekli, arzulu ve görevini layıkıyla yaparsa galibiyet alacağımıza inanıyorum. Hem taraftarımızı hem de Van Halkını mutlu etmek istiyoruz ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. 6 maç puan kayıplarımız oldu. Taraftarımız da üzdük, her koşulda gelip bizleri destekleyen taraftarımızı galibiyetlerimiz ile artık mutlu etmek istiyoruz. Taraftarlarımız da buna inansın. Herkesi Pazar günü her zaman olduğu gibi maça davet ediyorum’’ dedi.

‘’Taraftarımız Bize İnansın ve Güvensin’’

Vanspor Futbolcusu Emrah Tacir, ‘’ Yeni hocamız ile birlikte güzel bir galibiyetle haftayı kapattık. İyi bir başlangıç yapmayı hedefliyorduk ve bunu da Kastamonu maçı ile başardık. Çalışmalarımız yeni hocamız ile birlikte güzel gidiyor. Bayburt bizim üst sıralarda olabilecek rakiplerimizden biridir. Bayburt maçında 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız bizlere inansın ve desteklerini sürdürsünler ve bizlere güvensinler. Yeni bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Taraftarımız hafta sonu bizleri yalnız bırakmasın ve destek için stattaki yerlerini alsınlar. Taraftarımızın desteği olduğu sürece bizlerde onların bu desteğine layık olmaya çalışacağız.

‘’Kastamonu Maçı Çıkış Maçımızdı, Bunu da Gerçekleştirdik’’

Vanspor Futbolcusu M. Sıddık İstemi, ‘’Yeni gelen hocamız ile birlikte iyi bir çıkış yakalamak istiyorduk ve bunun başlangıcı olarak Kastamonu maçı oldu. Geçtiğimiz haftalarda istediğimiz çıkışı gerçekleştiremedik. Çıkışa geçmek istiyorduk ve bunu da Kastamonu maçıyla yakaladık diyebilirim. Kastamonu galibiyeti hem bizim için hem de yeni hocamız için iyi oldu. Kastamonu galibiyetinin daha anlamlı olması bu haftaki Bayburt maçını da kazanmamız gerekiyor. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz ve bu hedef ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Bayburt maçında taraftarımız ile birlikte 3 puanı alan taraf biz oluruz. Kalan maçlarımızda galibiyet serisi yakalamak istiyoruz ve ilk devreyi daha üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Taraftarımız bize destek olsun, bize güvensinler inansınlar biz bu işi başarırız’’ dedi.

‘’Taraftarımızın Desteği İle Bayburt Maçını Kazanacağız’’

Vanspor Futbolcusu Tunç Murat Berham, ‘’ Yeni bir çıkış yakalamamız için Kastamonu maçı bizim için çok önemliydi. Deplasmanda galip gelmek istiyorduk ve sonucunda 3 gol atarak takımımıza 3 puan aldırdık. Bu çıkışımızı ilerleyen haftalarda sürdürmek istiyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda Bayburt İl Özel İdare Spor ile karşı karşıya geleceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah taraftarımızın da desteği ile Bayburt maçından 3 puan çıkarmak istiyoruz’’ dedi.

‘’3 Puan Alarak Çıkışımızı Sürdürmek İstiyoruz’’

Vanspor Futbolcusu ve Takım Kaptanı Serdar Cansu, ‘’Yeni hocamızın gelmesi ile birlikte takımımıza güzel bir hava getirdi. Bizde istediklerimizi sahada güzel bir şekilde sergiledik. Bunun neticesinde de güzel bir oyun ile güzel bir galibiyet aldık. Bundan sonra devamı önemli bizde bu önemin farkındayız ve bundan sonra ki haftalar da galibiyet serimize ve iyi oyunumuzu sürmek istiyoruz. Takımımız toparlanma sürecine girdi. İyi başladık ve böyle devam etmek istiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız maç için çok iyi çalışıyoruz, neticesini inşallah 3 puan alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İçerde oynadığımız maçlarda kendimizi çok iyi gösteremiyoruz, taraftarımız çok heyecanlı ve biran önce sonuca gitmek istiyorlar. Bizde bu heyecana cevap vermek adına hemen sonuca gitmek istiyoruz, fakat sabırlı bir oyun sergilediğimiz takdirde sonuca ulaşmak daha kolay olacaktır. Taraftarımızdan dileğimiz ve isteğimiz, sabırlı olsunlar sonucu da güzel olacak. Biz buna inanıyoruz, taraftarlarımızda buna inansın’’ dedi.

‘’Taraftarımızın Emeklerini Boşa Çıkarmayacağız’’

Vanspor takım kaptanı ve Kalecisi Salih Şenbaş, ‘’Yeni hocamızın gelmesi ile birlikte takımda pozitif bir enerji oluştu. Yeni Hocamız hem saha için de hemde saha dışında güzel ve olumlu bir hava estirdi. Takım yeni hava ile yeni bir disiplin içine girdi. Takımdaki en büyük eksikliğimiz saha içindeki disiplinsizlikti bunu da Taner Hoca ile gidermiş olduk. Takıma yaptığı küçük dokunuşlar yaparak Kastamonu maçı ile birlikte kendisini hissettirdi. Kastamonu maçı bizim için lige tutunma ve üst sıralara çıkma adına çıkış maçıydı. Burada aldığımız bu galibiyet ile birlikte çıkışımızı inşallah sürdüreceğiz. Bu hafta Bayburt maçını da alarak bu çıkışımıza devam etmek istiyoruz. Taraftarımız bize inansın, güvensiz, destek versin bizde onların emeklerini, desteklerini, güvenlerini inşallah boşa çıkarmayacağız’’ dedi. VanTivi - İlhan Siyahtaş


 

Editör: TE Bilisim