Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Namık Altunsoy il dışında olması nedeniyle, her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantısı ikinci kez basın açıklamasıyla yapıldı. Geçtiğimiz hafta sonu evinde kazandığı 3 puanla ilk sıralara doğru ciddi bir adım atan Vanspor önümüzdeki hafta ise kupa iyi oyun sergileyen Erzincanspor’a konuk olacak.

 

ALTUNSOY: 3 MAÇTIR KAYBETMİYORUZ

3 maçtır kaybetmediklerini söyleyen Namık Altunsoy şunları söyledi: “Üç maçtır kaybetmiyoruz ve sıralamada yukarılara doğru tırmanmaya başladık. Önemli olan bu sıçramanın devam etmesi istikrar kazanmasıdır. Son oynayıp 2-0 kazandığımız Beylerbeyi maçı bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Bir önceki deplasman maçında liderden alınan puanın anlam kazanması ve sırama da puan farkının açılmaması açısından son derece önemsediğimiz bir müsabaka konumundaydı.” İfadelerine yer verdi.

 

İLK KEZ 2 FARKLI KAZANDIK

Beylerbeyi maçıyla ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Altunsoy, “Maça ilk 10 dakika çok istekli ve arzulu başladık nitekim 4’üncü dakikada golü bulduk. Sonrasında kaybedeceği bir şeyi kalmayan rakip takım çok adamla üzerimize gelmeye başladı ve bu bizi panik havasına soktu. O dakikalarda kalecimiz görevini iyi yaptı. Devre arası yapılan değişiklikler ve uyarılar 2 yarıya olumlu yansıyınca ilk defa 2 farklı bir skorla galip gelmeyi başardık. Tüm camiamıza hayırlı olsun. Taraftarlarımızın verdiği yoğun destek için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müsabakanın başında ki pankarttan da gerekli mesajı alması gereken şahıs ve kurumların bunu önemsemelerini diliyorum. Zor şartlarda oluşturduğumuz ve zor şartlarda yoluna devam eden takımımız bizleri mahcup etmiyor. Bu işin sahada ki uygulayıcı olan futbolcularımı kutluyorum. Yönetim Kurulumuz bizleri maçlara moral açısından iyi hazırlamak için her türlü imkânları zorlamaktadır. Sayın eşbaskanlara ve yönetimimize teşekkür ediyor sahipsiz bırakılmamalarını umut ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

“PUAN YA DA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ”

Önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Altunsoy son olarak şunları söyledi: “Hafta sonu oynayacağımız Erzincanspor müsabakasında 4 sarı kartlı pozisyonuna düşen kaptan Ali ve İsmail yer alamayacaklar. Bu maçta ki amacımız da lige hedef koyarak başlayan ama kupa da iyi gidip ligde şu ana kadar umduğunu bulamayan rakip takımdan puan veya puanlar almak olacaktır.”


ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL

Editör: TE Bilisim