ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Vanspor, 2017-2018 sezonunun açılışını görkemli bir şekilde yaptı.

 

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenen sezon açılışı programı, Van'daki kurum amirleri ile Van Masterler takımının karşılaştığı maç ile başladı. Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun da yer aldığı maç 4-4'lük eşitlikle tamamlandı. Dostluk maçının ardından program Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ile devam etti.

 

Daha sonra sahaya çıkan Büyükşehir Belediye Vanspor takımının oyuncuları tek tek tanıtıldı. Yapılan futbolcu tanıtımının ardından açılış konuşmaları yapıldı. Açılışta bir konuşma yapan Vali Zorluoğlu, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Zorluoğlu, "Kulüp başkanımız 6 yıldır 3. Ligde mücadele Van Büyükşehir Belediyespor'un inşallah bu yıl kurduğumuz yeni kadroyla ve görevlendirdiğimiz yeni teknik ekiple çok iyi bir sezon geçirerek nasip olursa sezon sonunda bir üst ligde geçmesini gönülden temenni ediyoruz. Takımımıza bu sezonda başarılar diliyorum." dedi.

 

Kentin tüm dinamikleri ile takıma destek vereceklerini söyleyen Zorluoğlu şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediye Vanspor bu şehrin ortak değeridir, ortak paydasıdır ve Vanlıların sevgilisidir. Allah'ın izniyle yeni kurduğumuz takım oynayacağı futbol ile elde edeceği başarılar ile inşallah bu şehre yeni bir heyecan getirecektir. Biz şehir olarak takımımıza sahip çıkacağız ve sezon sonunda istediğimizi elde edeceğiz."

 

Bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Vanspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çalım ise yeni sezonun Van'a ve Vanlılara hayırlı olmasını diledi. Çalım, 6 yıl boyunca 3. Ligde mücadele eden takımın sezon sonunda bir üst lige çıkması için çalıştıklarını ve bunu başaracaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin mehteran takımının gösterisi ile devam eden program, Büyükşehir Belediye Vanspor ile Batman Petrolspor arasındaki hazırlık maçı tamamlandı.

 

Maçı Büyükşehir Belediye Vanspor 2-1 kazanırken, maçında ilk yarısında hava fişekli gösteriler yapıldı.

 

Fotoğraflar için tıklayın

 

 

Editör: TE Bilisim