Doğu Anadolu Sanayiciler ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) başkan vekilliğine seçilen Ali Çiçeksay, VASİAD yürütme başkan görevini İşadamı Halit Yakutta devretti.

 

Van’da, hem yurt içinde hem yurt dışında yılda bine yakın iş adamını ağırlayan ve birçok sosyal proje ye imza atan VASİAD’ın Yürütme Kurulu Başkanlık görevini devreden Ali Çiçeksay, “Hep birlikte birçok başarı elde ettik. Hem deprem öncesi hem deprem sonrası arkadaşlar büyük bir gayret ve fedakarlıkla bir çok başarıya imza attı. Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. VASİAD ekonomik ve sosyal projeler ile hem yurt içinde hem de yurt dışında Van’ı hep iyi bir şekilde temsil etmiştir. Van şehrinin gelişimi için VASİAD çok önemlidir.” Şeklinde konuştu. Çiçeksay, görevini devrettiği Halil Yakut’a başarılara diledi. 
 

YAKUT: BENİM İÇİN GURUR VERİCİ

Dr Ali Çiçeksay’ın başarılarını gururlanarak izlediğini belirten yeni Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Halit Yakut,”Bu görevi birçok başarıya imza atan ağabeyim Ali Çiçeksay’da devralmak benim için gurur verici. Ali Çiçeksay bundan sonra da her zaman yanımızda olacak ve her proje bilgisine ve deneyimine başvuracağız. Herkesin huzurunda bir kez daha kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. VASİAD tarafından Ali Çiçeksay’a plaket verilmesinin ardında program son buldu.

Editör: TE Bilisim