Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, Kurumda ekip ruhunun hakim olduğunu, birliktelikle başarıya ulaştıklarını, 'ben' değil 'biz' varız diyerek hizmet ettiklerini açıkladı.

 

VASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı araç parkını ziyaret eden Genel Müdür Ali Tekataş, büroları dolaşarak, personellerle sohbet etti. Yeni açılan yemekhanede çalışanlarla birlikte yemek yiyerek, çalışmalar hakkında bilgiler de aldı.

 

Aynı gün içinde Hacıbekir, Karşıyaka, Şabaniye, İskele Mahallelerinde çalışan ekipleri de ziyaret eden Tekataş, mahalle halkı tarafından oldukça sıcak karşılandı. Çocuklarla sohbet ederek, onlara hediyeler takdim eden Tekataş, çalışanları da başarılarından dolayı tebrik etti.

 

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARIMIZ VAR

Tekataş, burada yaptığı açıklamada, VASKİ'nin ekip ruhu ile çalıştığını, disiplinli çalışma ile hareket ettiğini, eziyeti ve cefayı birlikte göğüslediklerini belirtti.

 

VASKİ'nin çalışmalarında görünmez kahramanların bulunduğuna değinen Tekataş, onlar ki soğuk, kar kış demeden her zaman görev yapıyorlar. Van'da arızaların bir iki ay içerisinde yüzde 20 azılmasında o fedakar çalışanlarımızın imzası var. Onun için bu kurumda "Ben" yok "Biz" varız anlayışla hareket ediyoruz. Halk için hizmet yarışındayız. Tüm ekibimi candan kutluyorum. Çalışmaların asıl kahramanı onlardır" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim