Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, VASKİ'de çalışan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

 

VASKİ Toplantı Salonunda yapılan toplantıda kadın çalışanlar ile bir araya gelen VASKİ Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, "İyi ki varsınız, iyi ki birlikte çalışıyoruz, emeklerinizden dolayı teşekkür ediyor, kadınlar gününüzü kutluyorum. Bugün sizlere çam sakızı çoban armağanı birer hediye hazırladık. Bunda emeği geçen Özel Kalem ve Yazı İşleri Müdürlüğü elemanlarını da kutluyorum. Sanat Parkında yapacağınız Kobanî'ye destek kermesinde de birlikte olacağız" şeklinde konuştu. Konuşmalardan sonra VASKİ'de çalışan kadınlara hediye paketleri ile çiçek takdim edildi. Hediye ve çiçekler VASKİ Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Atabay ile Daire Başkanları tarafından verildi.

 

Kadınlar daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Sanat Parkında ki kermeste bir araya gelerek, ürünlerini sergilenecek. Kermeste elde edilen gelirlerin, Kobanî’ye destek amacıyla gönderileceği belirtildi. 

Editör: TE Bilisim