Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ve Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş (VEPSAŞ), personelleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

VEDAŞ ve VEPSAŞ yöneticileri, Van’da görev yapan personelleri ile 2’ncisi düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Double Tree By Hilton Van Otelinde düzenlenen iftar programına VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman Akyol, Direktörler Ali Aydın ve Yusuf Hilal, VEDAŞ ve Türkerler VEPSAŞ şirket müdürleri, il müdürleri ve personeller katıldı. İftar öncesinde bir konuşma yapan VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman Akyol, her zaman bölgeye en iyi hizmeti verme uğraşı içinde olduklarını ve bundan sonrada bu çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Şirketimiz adına, holdingimiz adına sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumuzu, bu birlik ve beraberliği. Kaynaşmayı sağlamada şirket olarak bir katkımızın olmasından çok mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Bir kardeş ortamı içerisinde bölgeye en iyi hizmeti nasıl verebiliriz uğraşı ve çalışması içerisinde olduk ve bundan sonrada hep olmaya çalışacağız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar programlarındaki amacımız, hem vatandaşlarla iç içe olduğumuzu göstermek hem de kendi personelimizin kaynaşmasını sağlamaktır. İnşallah şirketin çalışmaları başarılı ile devam eder. Bu sadece Van ile sınırlı kalmayacaktır. Muş, Bitlis ve Hakkâri’ de de bu tür iftar programlarını gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Kamu döneminde bölgeye yılda 26 milyon yatırımın yapıldığını vurgulayan Akyol, “Biz, yıllık 70 milyon yatırım yapıyoruz. Sadece 2017 yılında 200 milyon yatırım yapmayı öngörüyoruz. Dolayısıyla bu yatırımlar hem enerji kalitesini tedarik sürekliliğini gündeme getirecek ve enerji alt yapısının sorunların çözülmesi noktasında bölgeyi daha iyiye, daha güzele doğru ulaştıracaktır. Elbette ki yaptıklarımız yeterli değildir ama biz denetlemeye tabi bir şirketiz. Bütün yatırımlarımızı vatandaştan topladığımız elektrik paraları vasıtasıyla gerçekleştiriyoruz. Hiçbir şekilde devletten para almıyoruz. Bu nedenle vatandaşların yatırdığı elektrik paraları yine bu bölgeye yatarım olarak geri dönecektir” ifadelerini kullandı. Kaçak elektrik kullanımı ile ilgili başlatılan çalışmaların güzel sonuçlar ortaya çıkardığını da sözlerine ekleyen Akyol, “Daha önce yüzde 70 civarında olan kaçak elektrik kullanımı, 2016 yılında yüzde 56.4 oranına düştü. Yani yaklaşık 14 oran azalma oldu” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim