ŞEHRİVAN HABER - Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) vatandaşa daha iyi hizmet sunmak için VEDAŞ WhatsApp iletişim hattını kurdu.

 

VEDAŞ'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tüketici memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırmak ayrıca tüketicilerimiz ile daha hızlı iletişime geçebilmek amacıyla 0538 655 28 28 numaralı “WhatsApp İletişim Hattını” tüketicilerinin hizmetine sunmuştur."

 

İLETİŞİM KANALLARI ARTIRILDI

Sosyal medya hesapları dışında kurulan WhatsApp iletişim hattı ile verilen hizmet kanalları artırıldığı belirtilen açıklamada, "2 (iki) farklı lokasyonda hizmet veren Çağrı Merkezleri (Çözüm Merkezleri), facebook, twitter ve instagram sosyal medya hesapları ile tüketicilerine 7 / 24 hizmet veren Şirketimiz, WhatsApp İletişim Hattını da devreye alarak iletişim kanallarını daha da zenginleştirmiştir." Denildi.

 

7/24 ULAŞABİLECEKSİNİZ

Açıklamada son olarak şu ifadelere yer verildi: "Tüketicilerimiz, bu uygulama sayesinde elektrik arzında yaşanabilecek olası sorunları anında ve interaktif bir şekilde Şirketimize iletebilme imkanına sahip olacaktır. Ayrıca tüketicilerimiz tarafından lokasyon bilgilerinin de paylaşılması halinde ekiplerimiz arıza mahalline kısa sürede ulaşabilecek ve mümkün olan en kısa süre içerisinde onarım sağlanabilecektir. Tüketicilerimiz Şirketimize aşağıdaki iletişim kanallarından 7/24 ulaşabileceklerdir."

 

İŞTE VEDAŞ'IN İLETİŞİM KANALLARI

Çözüm Merkezi: 0 850 211 0 186

WhatsAPP İletişim Hattı: 0 538 655 28 28

Facebook: vedaselektrik

Twitter: VANGOLU_EDAS

İnstagram: vangolu_edas

Elektronik Posta: [email protected]

Editör: TE Bilisim