Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından eğitime destek devam ediyor.

 

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, Van merkeze 60 kilometre uzaklıkta bulunan bir mezradaki ilkokulunun fiziki şartlarının düzeltildiği ve öğrencilerin bir yıllık ihtiyaçlarını karşılayacak kırtasiye malzemeleri temil edildiği belirtildi.

 

Açıklamada, “Şirketimizin hizmet bölgesinde yer alan Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illeri sosyo – ekonomik gelişmişlik açısından ülke sıralamasının sonlarında yer almaktadır.  Bu durumu iyileştirmek ve Bölgemizin sosyo – ekonomik gelişimine destek olmak için üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olarak hareket etmekteyiz. Şirketimizin özelleşmesinin ardından hizmet bölgemizde istihdamı geliştirdiğimiz gibi yaptığımız ve yapmaya da devam ettiğimiz yatırımlar ile bölge ekonomisine önemli katkılar sunarak Bölgemizin ekonomik gelişimine katkı sağlamaya gayret göstermekteyiz. Bölgemizin tanıtımı ve gelişimi için olumlu olduğunu düşündüğü organizasyonlara sponsor olan Şirketimiz, Bölge özelinde gerçekleştirdiği sosyal farkındalık projeleriyle de değerli halkımızın sosyal gelişimine destek vermeye çalışmaktadır.” Denildi.

 

Bu bağlamda, Van Merkeze 60 kilometre uzaklıkta bulunan mezra ilkokulunun fiziki şartları düzeltildiği, öğrencilerin 1 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacak kırtasiye malzemelerinin temin edildiği ifade edilen açıklamada, “Ayrıca kış şartlarında küçük arkadaşlarımız üşümesin karın tadını çıkarabilsinler diye bot ve mont hediye edilmiş olup eşofman takımları ve spor ayakkabılar hediyelerimize eklenmiştir. 2016 yılı sosyal farkındalık projelerimiz kapsamında benzer çalışmalarımız hizmet bölgemizin genelinde uygulanmaya devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim