Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak 2013 yılı öncesinde tahakkuk etmiş fatura borcu bulunan müşterilerin faturalarına işlenmiş olan gecikme zammını affedeceğini açıklayan VanGölü Elektrik Dağıtım A.Ş. bu süreyi bir kez daha uzatma kararı aldı.

 

Vangölü Elektrik Parekende A.Ş. tarafından yapılana açıklamada sürenin uzatılması ile ilgili şu ifadelere yer verildi, “Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine 2013 yılı içerisinde tahakkuk etmiş elektrik borcu bulunmayan müşterilerimizin  5 EKİM 2013 cumartesi tarihine kadar  Şirketimize başvurarak 2012 yılı ve öncesinde tahakkuk etmiş olan elektrik borçlarının anaparasını peşin olarak ödemek sureti ile gecikme zammı affından faydalanabileceklerdir.

 Borcunu ödemeyen müşterilerimizin elektrikleri kesilerek icra yoluyla alacağın tahsili cihetine gidilecektir. Borçlu müşterilerimizin mağdur olmaması için birikmiş elektrik borçlarını gecikme zamsız olarak ödeyerek bu imkandan faydalanmalarını beklemekteyiz.

Müşterilerimizi bu imkandan azami olarak istifade ettirmek için hafta içine ilave olarak her Cumartesi saat 09:00 ile 15:00 arası Bitlis, Hakkari, Muş ve Van il merkez vezneleri ile Erciş, Tatvan ve Yüksekova ilçe veznelerimizde açık bulundurularak hizmet vermeleri sağlanacaktır. Tüm müşterilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.” (Şehrivan Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim