ŞEHRİVAN HABER: HAKAN SARI: Yaşar Erkek Kuaförü Van’da yıllardır sunmuş olduğu hizmet kalitesini yeni iş yerinde vermeye devam edecek. 30 yıldan fazla bir süredir erkek kuaförü olarak hizmet veren Yaşar Aktaş daha kaliteli hizmet için iş yerinin değiştirdiklerini belirtti. Van’da marka olma yolunda ilerleyen ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Yaşar Erkek Kuaförü işletmecisi Aktaş, yeni iş yerini açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

AKTAŞ: MEMNUNİYET ÖN PLANDA

Aktaş şöyle konuştu: “Müşterilerime daha iyi hizmet verebilmek için iş yerini değiştirmeye kararı aldım. Ayrıca her hafta engelli çocuklarımıza destek amaçlı 10 kişiyi tıraş hizmeti sunacağız bu çalışmamız bir ay devam edecek. Ondan sonraki ayda ise kimsesiz çocuklarımızı tıraş hizmeti destek amaçlı vereceğiz. İnşallah hayırlısı olur.”

 

“BİRÇOK YENİLİK GETİRDİK”

Aktaş, “Yeni iş yeri birlikte yeni bir hizmet dönemi başlattık. Birçok ünlü marka ile saç ve cilt bakımı ürünleri bayiliği ve uygulama merkezi olarak işletmemiz faaliyet gösterecektir. Kalıcı saç düzleştirme uygulamasıyla müşterilerimize hizmet vereceğiz. Yeni iş yerimizde donanım açısından birçok yenilik bulunmaktadır. Çocuklar için ayrı bölüm, yetişkinler için ise ayrı bölümler mevcuttur.” Şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim