ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL - Kültür Koleji’nin Van’da hayata geçirdiği 20 milyonluk eğitim kurumu için öğrenci başvuruları başladı.

 

Türkiye’nin önemli eğitim kurumlarından ve kolejlerinden bir tanesi olan Kültür Koleji’nin Van’da hayata geçirmeyi planladığı, 20 milyonluk eğitim kurumunun çalışmaları devam ediyor. Bir yandan eğitim kurumu binası yükselirken diğer yandan yeni eğitim kurumu için Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi için kayıtlar alınıyor. 20 milyonluk büyük yatırımın 30 Ağustos’ta hizmet vermesi bekleniyor.

 

KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI

Suvaroğlu Caddesi Melisa Evleri altında geçtiğimiz aylarda temelleri atılan 20 milyonluk Kültür Koleji eğitim kurumunun çalışmaları devam ediyor. 30 Ağustos tarihinde yeni eğitim öğretim yılına yetişecek olan eğitim kurumu için danışma ofisi kuruldu. Öğrenci velileri için kurulan danışma ofisinde yeni eğitim öğretim yılı için Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi kayıtları alınıyor.

 

VAN’IN EN BÜYÜK YATIRIMI OLACAK

Yüzme havuzundan buz pistine, konferans salonundan kapalı spor salonuna kadar tüm sosyal alanlarıyla yeni eğitim kurumunda eğitim ve öğretime başlayacak olan Kültür Koleji’nin toplam maliyeti 20 milyon TL. Van’a kazandırılacak olan eğitim kuru Van’ın en büyük yatırımlarından bir tanesi olacak. 300 kişinin istihdam edilmesi beklenen eğitim kurumu Vanlıların beklediği önemli yatırımlardan bir tanesi. Açıldığı konum itibariyle de Van’ın gözde eğitim kurumlarından bir tanesi olacak.

Editör: TE Bilisim