Hyundai i30’un yeni 7 ileri DCT şanzımanı tanıtımı yapıldı.

 

Hyundai Ahsen Otomotiv 25-28 Mart tarihleri arasında yapılan araç tanıtımı ve test sürüşü aktivitesiyle i30’un yeni 7 ileri DCT şanzımanı tanıtımını yaptı. Vatandaşında yoğun ilgi gösterdiği tanıtım ve test sürüşü büyük ilgi topladı. Yenilenen ve birçok anlamda yeni özelliklere sahip i30 ziyaretçilerin gözlerini kamaştırdı. Test sürüşü yapan ve tanıtıma katılan vatandaşlar i30’un çok güzel bir araç olduğunu ancak yenilenmesiyle birlikte daha da göz kamaştırıcı ve güzel özelliklerle daha da ilgi çekici olduğunu belirtti.

 

İŞTE YENİLENEN İ30!

Yenilenen i30 ürün pazarlama bölümü tarafından şöyle anlatıldı: “Yenilenen i30’la birlikte 2015 planlarımız için çok önemli bir aşamaya geçiyoruz. C1 HB segmentinin süper liginde kendini kabul ettiren ve Hyundai marka imajına katkılarıyla tarihi bir misyonu başarıyla yürüten i30 yenilendi. Dışarıdan bakıldığında sadece küçük farklılıklar söz konusuyken kaputun altında ciddi ve modeli yeni başarılara götürecek adımların atıldığı bir değişim geçirdi. 2015 yılında segmentte ilk üç arasına girme isteğimizi kamçılayan bu değişimde sizlerin de bizimle aynı hisleri paylaşacağınıza inanıyoruz. Yeni i30 C1 Hathback olarak adlandırdığımız segmentte köklü markalar ve ciddi rakiplerinin arasında kendine saygın bir yer edinen ve bu segmentin önemli aktörlerinden olan i30’un bu başarıyı yakalamasında en büyük pay sahibi Hyundai ailesinin değerli üyeleri olarak sizlersiniz. Markamızın stratejik hedefleri dikkate alındığında i30 “Ulaşılabilir Premium” konseptinin içini tam anlamıyla dolduran en önemli modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ve Yenilenen i30 bu misyonu gerçekleştirecek bütün unsurları daha güçlü bir şekilde bünyesinde barındırıyor.”

 

İ30 HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

Ulaştığı satış adetleriyle segmentinde haklı bir yer edinen Yenilenen i30 markamızın yüz akı olmaya devam ediyor. İddialı tasarımı, üst düzey kalitesi, güvenlik ekipmanları ve barındırdığı teknolojilerle 2015 model yılı Yenilenen i30 yeni özellikler ve yeni teknolojilerle desteklenerek pazara sunuluyor. Üstün teknoloji ürünü konforlu ve ekonomik 7 ileri DCT şanzımanı, Euro 6 normlarında motorları, gücü 136 PS seviyesine çıkartılan dizel ve yeni imaj ikonu 1.6 Turbo GDI 186 PS motoruyla Sport versiyonu, yenilenen ve ölçüleri büyüyen jantları, yeni donanımları ile 2015 yılında daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. Dışarıdan bakıldığında ön ızgara ve jantlardaki değişiklikler göze batarken kaputun altında i30’un başarısını arttıracak CO2 emisyonu ve yakıt tüketiminde %20’lere varan azalma sağlayan önemli motor & şanzıman değişikleri mevcut.


ŞEHRİVAN HABER – ERDAL ERBAŞ

Editör: TE Bilisim