Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü (BBAUM) tarafından "Bilgimi Koruyorum" etkinliği yapılacak. Etkinlik kapsamında alanında uzman kişiler konferans verecek. 
YYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak olan ve BBAUM tarafından organize edilen "Bilgimi Koruyorum" etkinliğinde Türkiye'de bilişim alanında uzman ve ünlü kişiler tarafından konferans verilecek. 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 10.30'da başlayacak olan etkinlikte uzmanlar siber güvenlik ve kişisel e-güvenlik konularında tecrübelerini ve çalışmalarını paylaşacaklar.
Etkinlikte Adli bilişim ve Bilişim Güvenliği uzmanı Halil Öztürk "Geleceğin Siber Tehditleri, ADEO Bilişim", BBAUM Müdürü Doç. Dr. Eray Çelik "Dijital Verilerin Doğrulanması", Oğuzhan Saruhan "Sosyal Medyada İçerik Üretme ve Etkili Sosyal Medya Kullanımı", Öğr. Gör. Serbest Yanık "İnternet ve Ağ güvenliği, E-posta güvenliği: E-posta saldırı Yöntemleri", Eyüp Çelik "Linux Kullanım ve Yöntemi, Hacking ve Güvenlik", Yrd. Doç. Dr. Recep Özdağ "Kablosuz Ağlar ve Güvenlik problemleri", Hamza Şamlıoğlu "Sosyal Medyada Dezenformasyon Manipilasyon ve Güvenlik" konularında birer sunum yapacak.

Editör: TE Bilisim