Engelli öğrencilerle yemekte bir araya gelen YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, daha sonra öğrencilerle birlikte işaret dili ile Buz Devri- 4 filmini izledi. Burada çocuklarla birlikte işaret dilinde anlatılan filmi izleyen YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenledikleri etkinliklerin devam ettiğini belirterek, “Bugün Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrencilerini ağırlıyoruz. Daha önce biz kendilerine misafir olmuştuk. Bugün inşallah Buz Devri- 4 filmini işaret dili ile çocuklarımıza izleteceğiz” dedi.
Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Müdürü Fazıl Turgut ise, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’a teşekkür etti.
Depremlerden sonra yeniden yapılanan bir kentin en önemli paydaşlarının engelliler olduğunu belirten Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eray Çelik de, birçok öğrencinin ilk defa bir tiyatro merkezi ile tanıştıklarını belirterek, kendilerine bu imkanı sunan Rektör Battal’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim