Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversite personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 


YYÜ Merkezi Yemekhanesinde düzenlenen iftara rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel ve Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, daire başkanları, akademik ve idari personel katıldı.


İftar yemeğinde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Ramazan ayının birlik ve beraberlik açısından önemine değinerek, üniversite personeliyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, hoşgörüye ihtiyaç olduğunu dile getiren Battal, "Bu mübarek Ramazan dolayısıyla beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Ülkemiz dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olma yolunda hızla ilerlerken, üniversitemiz de önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Hep birlikte çalışırsak hem ülkemizi hem de üniversitemizi daha ileri noktalara taşıyabiliriz. Bu duygularla hepimizin Ramazanı mübarek olsun" diye konuştu.
İftar yemeğine üniversite personeli aileleriyle birlikte katıldı.

Editör: TE Bilisim