Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal bazı liseleri ziyaret ederek Van'ın sınavlarda başarı düzeyinin artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar konusunda öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Battal ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu ilk olarak Ahmedi Hani Anadolu Lisesi'ne giderek burada okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Türkiye genelinde yapılan sınavlarda Van'ın başarı düzeyinin yükseltilmesi için birçok çalışma yaptıklarını ifade eden Battal, "Eğer her beraber başarı düzeyinin artırılması için çalışırsak bunu başarabiliriz. Üniversite olarak her zaman bu konuya önem verdik. Öğretmen, öğrenci ve okullarımıza her zaman kapımız açık" dedi.

 

Ardından öğretmenlerle sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Battal, sınıflarda öğrencilerle de buluştu. Öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtlayan Battal, sonrasında da Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi, Hürriyet Eğitim Kurumları ve Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesi'ndeki öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek okulların YYÜ'den beklentilerini dinleyerek her konuda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim