Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’nda 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı. Törende kep atan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.

 

YYÜ Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu 2015-2016 mezunlarını verdi. YYÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler adına fakülte birincileri Meryem Güneş ve Şadiye Dilbilir birer konuşma yaptı. Öğrencilerin ardından Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Kul öğrencilere seslendi. Yrd. Doç. Dr. Kul’un ardından YYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazankaya ailelere ve öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra fakülte birincileri Güneş ve Dilbilir’in kütüğüne plaka çakmasıyla devam eden törende dereceyle mezun olan öğrencilere protokol tarafından belgeleri verildi.

 

Spor salonundaki törende ailelerin ve öğrencilerin duygusal anlar yaşadığı gözlenirken müzik eşliğinde çekilen halaylarla mezunlar muhteşem bir gün yaşadı. YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun’un katıldığı tören öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi. YYÜ Veteriner Fakültesi’nde mezuniyet sevinci yaşandı

 

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Veteriner Fakültesi 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı. Törende kep atan öğrenciler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.YYÜ Veteriner Fakültesi 2015-2016 mezunlarını verdi. YYÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde ilk konuşmayı öğrenciler adına Fakülte birincisi Muhammet Yıldırım yaparken, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan Yılmaz’da öğrencilere seslendi. Mezuniyet töreninde konuşan YYÜ Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazankaya üniversitelerin başlıca görevlerinin eğitim olduğunu vurgulayarak, “Bu anlamda gerek lisans gerekse lisansüstü düzeyde binlerce öğrenciye eğitim veriyoruz. Dünya üniversitesi olma yolunda son yıllarda yabancı uyruklu öğrenci de almaya başladık. 500’ü yabancı uyruklu olan 30 binden fazla öğrencimiz var.” Dedi.

 

Öğrencilerin YYÜ’de ihtiyaç duydukları her türlü bilgiyle donatılarak mezun edildiğini söyleyen Rektör Vekili Kazankaya şunları söyledi, “Bu bilgileri ailenizden ve hocalarınızdan aldığınız görgüyle, bu güne değin edindiğiniz yaşam tecrübesiyle harmanlayarak geleceğe hazırlandınız. Önünüzde zorlu bir hayat var. Bugünden sonra kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğreneceksiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” Konuşmalardan sonra fakülte birincisinin yaş kütüğüne plakaların çakılmasıyla devam eden törende dereceyle mezun olan öğrencilere protokol tarafından belgeleri verildi. Ailelerin ve öğrencilerin duygusal anlar yaşadığı törende müzik eşliğinde çekilen halaylarla mezunlar doyasıya eğlendi. YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, Sağlık Kültür ve Spro Daire Başkanı Kemal Demir’in de katıldığı tören öğrencilerin keplerini havaya atılmasıyla sona erdi. 

Editör: TE Bilisim